Koldtbord
Koldtbord 1 kr 175,- pr person:
-Røkt laks
-Eggerøre
-Røkt kokt skinke
-Fruktsalat
-Roastbiff
-Remulade
-Kald grillet kylling
-Potetsalat
-Pastasalat
-Remulade
-Majones
-Salat og dressing
Koldtbord 2 kr 195,- pr person
-Røkt laks
-Eggerøre
-Gravet laks
-Sennepsaus
-Røkt kokt skinke
-Fruktsalat
-Roastbiff
-Remulade
-Kald grillet kylling
-Potetsalat
-Pastasalat
-Remulade
-Majones
-Salat og dressing
Koldtbord 3 kr 225,- pr person:
-Røkt laks
-Eggerøre
-Gravet laks
-Sennepsaus
-Aspic med reker og laks
-Røkt kokt skinke
-Fruktsalat
-Roastbiff
-Spekemat, melon og druer.
-Potetsalat
-Pastasalat
-Remulade
-Kald Grillet Kylling
-Majones
-Salat og dressing
Ekstra tilbehør til koldtbord:
Tillegg for brød og smør kr 10,- pr person.
Tillegg for varme retter til koldtbord:
Biff Stroganoff og ris kr 70,- pr person
Karbonade med løk kr 35,- per person
Viltgryte og ris kr 90,- per person.
Tilegg for dessert til koldtbord:
Riskrem med rødsaus kr 40,- pr person
Karamellpudding med pisket krem kr 50,- per person
Multekrem kr 70,- per person.