Julemeny 2020
Julekoldtbord kr 230,- pr person:
Røkt laks med eggerøre
Svinenakke glasert med honning
Waldorfsalat
Roastbiff med kapers og rødløk
Remulade
Hjemmelaget sylte med grov sennep
Potetsalat
Husets julesild
Marinert kalkun med svisker og epler
Majones
Tillegg for brød og smør kr 10,- pr person.
Tillegg for varm julemat kr 75,- per person.
( Ribbe, medisterkaker, julepølser, rødkål, poteter og julesaus )
Tillegg for dessert til koldtbord:
Riskrem med rødsaus kr 60,- pr person
Karamellpudding med pisket krem og karamellsaus kr 60,- per person
Multekrem og kromkaker kr 60,- per person.
Juletapas kr 295,- per person
Biter av hjemmelaget sylte med rødbeter, sennep og sprøstekt løk
Varmrøkt laks med pepperrot, agurk og dill
Rømmesild med smak av ramsløk servert på rugbrød
Eggesalat
Lefseruller med spansk spekeskinke og ferskost
Friterte mandler og manchego
Marinerte oliven
Aioli
Saltkokte småpoteter
Spicy ribbe med surkål
Stekte medisterkaker med dadler og epler
Nystekt focaccia
Julemiddag kr 255,- pr person. ( nok til 2 ganger servering )
Ribbe, medisterkaker, julepølser, svisker og epler, rødkål, poteter og julesaus.
Pinnekjøtt kr 335,- per person. ( nok til 2 ganger servering )
Serveres med rotmos, vossakorv og poteter.
Desserter kr 60,- per person
Riskrem med rødsaus
Karamellpudding med pisket krem og karamellsaus
Multekrem og kromkaker
Julelunsj kr 195,- per person
Røkt laks
Kokt egg
Svinenakke glasert med honning
Waldorfsalat
Roastbiff med kapers og rødløk
Hjemmelaget sylte med grov sennep
Potetsalat
Majones
Nystekt brød og smør
Tillegg:
Varm ribbe, rødkål, ribbesjy og kokte poteter kr 45,- per person